2021.04.20.
Breaking News

A kalkulátorral kiderül, mire futja

A személyi kölcsön kalkulátorral kiszámolhatja, hogy mennyit költhet lakásfelújításra.

 

Népszerű lehetőség a személyi kölcsön

A személyi kölcsön szabadon felhasználható, ezért sokan igénylik lakás célra. A személyi kölcsön kalkulátorral kiszámítható, hogy mennyi idő alatt pontosan milyen összeget kell visszafizetni. A számok alapján az is kiderül, hogy mit valósíthat meg a hitelből. A személyi kölcsön azért is kedvelt, mert kezes és fedezet nélkül lehet igényelni. Általában gyorsan folyósítják.

Akár nagyobb összegű is lehet, így jelentős beruházásokat lehet megvalósítani. Van, aki a személyi kölcsönből a régóta halogatott tetőcserét finanszírozza. Más az összes nyílászárót cseréli le. A lakás célra költött személyi kölcsön erre is keretet biztosít.

Többnyire néhány, egymással összefüggő beruházást valósítanak meg. Például volna félretett pénz a nyílászárók cseréjére, amely jelentősen hozzájárul a fűtésköltség csökkentéséhez. Ugyanakkor az igazán hatékony megoldáshoz szigetelni kellene a házat. Ők személyi kölcsönből egészíthetik ki a tartalékaikat, hogy egyszerre több részletet tudjanak megvalósítani. Népszerű cél a fűtésrendszer cseréje vagy korszerűsítése is, illetve napelem felszerelése. Érdemes kiszámolni, hogy egy korszerűsítés milyen gyorsan térül meg.

A lakás célú személyi kölcsönből az otthon bővítésére is futja. Bővül a család, netán kényelmesebben szeretnének elférni? A pénzből ki hozzá lehet építeni egy újabb szobát. A személyi kölcsönből a hiányzó kocsibeálló is kialakítható.